Pick my brain sessie

Pick my brain Parmois Marketing & Communicatie

Ga je gang, pick my brain.

Herken jij dit? Ja, Parmois heeft dan een perfecte optie voor je: een Pick my brain sessie van 60 minuten.

  • Je loopt vast met je marketing plan, maar hoe pak je het aan? Het liefst wil je feedback krijgen van een marketing specialist, maar die ken je niet.
  • Je zit al uren op Google, op zoek naar een oplossing voor jouw probleem, maar je hebt deze nog steeds niet gevonden.
  • Je wordt gek van al die online workshops. Uren, nee, dagen (en euro’s) heb je er al ingestoken, maar het is te generiek.
  • Je hebt een lijstje met marketingvragen en je zou deze wel eens aan een marketeer voor willen leggen, zonder dat je een heel consultancy traject in gaat.

Kom maar op: Pick my brain.

 

Have a little help from Parmois.

We hebben allemaal wel eens in een situatie gezeten waar we hulp of een kritische blik kunnen gebruiken.

  • Hulp van iemand die van de hoed en de rand weet en je snel op weg kan helpen.
  • Iemand die ideeën heeft én geeft, waardoor je weer gemotiveerd raakt om aan de slag te gaan.
  • Iemand die ervoor zorgt dat je het wiel niet voor de tigste keer hoeft uit te vinden.

Parmois is graag jouw ‘iemand‘ op marketing (online en offline) en communicatie gebied. Bespaar jezelf een hoop tijd, geld en frustratie en investeer gericht in jouw marketing. Dan kun je daarna concreet aan de slag.

Boek nu een Pick my brain sessie  (60″) voor antwoorden, quick fixes, gratis tools en tips gericht op jouw marketing situatie.

€ 195 excl. BTW

1.

Pick my brain Parmois Marketing & Communicatie

De administratie

Nadat je de Pick my brain sessie online besteld en betaald hebt, ontvang je van mij een mail met een door jou in te vullen document.

In deze mail staat ook een link waarmee je toegang krijgt tot mijn online agenda. Plan zelf onze Skype-afspraak in op een moment dat jou het beste schikt.

2.

Marketing projecten

De voorbereiding

Stuur me – uiterlijk 3 dagen voor onze sessie – jouw ingevulde document retour, samen met eventuele bijlagen.

Dan kan ik me – vóór onze afspraak – een beeld vormen over jou, jouw bedrijf en jouw marketing uitdagingen/vragen.

Mocht tijdens deze voorbereiding toch blijken dat ik niet de juiste persoon ben voor deze onderwerpen – omdat het niet tot mijn expertise hoort – dan laat ik je dit direct weten. In geval van annulering, ontvang je uiteraard het door jou betaalde bedrag terug.

 
 
 
 

3.

Pick my brain Parmois Marketing & Communicatie

Onze afspraak

We gaan 60 minuten samen aan de slag met jouw vragen (via Skype). Concrete acties, handige tools, tips & tricks.

Na dit uur heb je weer motivatie om enthousiast aan de slag te gaan met de marketing van je bedrijf!

 
 

4.

Pick my brain Parmois Marketing & Communicatie

Follow-up

Na 10 dagen neem ik telefonisch contact met je op om te horen hoe het na de Pick my brain sessie is gegaan.

Heb je de besproken zaken op kunnen pakken? Tóch nog iets onduidelijk? Dan nemen we het nog even door. Geen probleem!

Behoefte aan structurele marketingondersteuning ?

Wil je liever jouw marketing uitbesteden? Ik voer met alle liefde jouw marketingactiviteiten op kwalitatieve en structurele wijze voor je uit. Neem een kijkje op de pagina Marketing abonnementen.

Wat anderen over mij zeggen...

Werken met Marja is een ervaring die zowel uitdagend als verfrissend werkt voor ons. Naar mijn mening, is Marja één van de weinigen die zowel een oog heeft voor het detail, maar ook commercieel is. Ze probeert voortdurend om het meeste uit de marketing- en sales-activiteiten voor haar klanten te krijgen. Marja is een oprecht, eerlijk en gepassioneerd persoon, ik vind het heel fijn om met haar samen te werken!
Albert Kreeft
iForHospitality & Hierbas de las Dunas
Ik vind het heel fijn dat Marja al het marketing werk voor Pedimentis-Beauté uit handen neemt. Het geeft mij een heel gerust gevoel dat ik weet dat het goed gedaan wordt. Ik ervaar onze samenwerking als zeer prettig en vind dat Marja zich goed in kan leven.
Marjoleine Hogeveen
Pedimentis-Beauté
Marja weet met haar communicatietalent en positieve instelling (anderen) te motiveren, verbinden en houdt ervan te innoveren. Ze weet in haar communicatie altijd gelijk de goede tone of voice te vinden. Ze is zowel praktisch, strategisch als planmatig ingesteld en ze is gericht op resultaat. Marja is op haar best als ze aan projecten met een kop en staart werkt, waar ze haar creativiteit kan gebruiken. Haar brede vakkennis, instelling en persoonlijkheid maakten haar tot een waardevol persoon in mijn directie team.
Caro van Eekelen
AccorHotels
Marja is een expert op Marketing & Communicatie gebied. In haar functie als Marketing Manager voor Club Med was zij verantwoordelijk voor de volledige reclame- en promotie activiteiten van het, van origine, Franse merk op de Nederlandse markt. Naast een brede kennis op het gebied van offline en online marketing, beschikt Marja ook over een groot netwerk en een uitgebreide talenkennis (o.a. Engels, Frans en Duits). Marja is een zeer prettig persoon om mee samen te werken waarbij oplossingsgerichtheid altijd haar uitgangspositie is.
Nico Bleichtodt
Holland America
Marja is een van die zelfstandige professionals waar je trots op bent in je netwerk te hebben. Haar jarenlange kennis & ervaring is een sterke combinatie van een enorme expertise in ervaringsmarketing, social media, online campagnes en communicatie. Bijzonder prettig is ook dat zij gestructureerd & georganiseerd is, makkelijk benaderbaar, open en bereid haar visie en kennis te delen. De afgelopen perioden heeft Marja ons geholpen diverse succesvolle campagnes en activiteiten op te zetten.
Anouk In 't Veld-Muntendam
Pullman Eindhoven Cocagne
Marja is een betrokken en professionele marketeer. Ze komt steeds weer met verrassende ideeën, zit kort op de bal en werkt snel. Persoonlijk vind ik het fijn om iets uit handen te geven, waarvan ik weet dat het ook kwalitatief wordt uitgevoerd. Dat is bij Marja 100% het geval.
Maurice Hoogendoorn
Forward Business Coaching
In de afgelopen jaren heb ik zeer prettig met Marja samengewerkt. Ik heb haar leren kennen als een pragmatisch marketeer die op creatieve wijze diverse on- en offlineoplossingen weet te vinden. Een harde werker en een hele fijne collega.
Hou jij van (content)marketing? Lees dan door!

Schrijf je dan nu in voor mijn lijst, dan hou ik je op de hoogte over mijn ‘3 maanden marketing zonder social media’-experiment en deel ik mijn (content)marketing kennis en ervaring met je.

Bonus: je ontvangt óók een cadeautje van me in jouw inbox: de ‘ultieme marketing checklist’.

Ik wil marketing leuker, makkelijker én effectiever maken voor eigenaren van dienstverlenende eenmanszaken.

Tot snel,

Marja

PS Ik hou niet van spammen en deel jouw gegevens niet.

Wil je weten hoe we omgaan met jouw gegevens? Je leest het in ons privacybeleid.