Marketing abonnement

Home » Marketing abonnement
Marketing abonnementen | Parmois Marketing & Communicatie

Marketing abonnement

Met een marketing abonnement van Parmois kies je voor een structurele oplossing, die past bij jouw budget en jouw bedrijf.

Jouw website een frisse look geven, nieuwe teksten, een blog schrijven, een nieuwsbrief naar je klantenbestand sturen, of Instagram nu écht eens op gaan pakken… het is mogelijk met het marketing abonnement.

Voor een vast bedrag per maand wordt jouw marketing door mij uitgevoerd. Goed idee?

1601272 1601274 - Monk & Anna - style - Notebo

Kies het marketing abonnement dat bij jou past

Afhankelijk van jouw marketing behoefte en portemonnee kun je kiezen uit drie verschillende marketing abonnementen. Een abonnement wordt afgesloten voor 6 maanden, zodat we ook écht aan de slag kunnen én iets kunnen bereiken.

De hieronder genoemde bedragen zijn exclusief 21% BTW en reiskosten.

5 uur per maand

365 per maand
 •  

10 uur per maand

695 per maand
 •  
Populair

15 uur per maand

995 per maand
 •  
Marketing advies Marketing abonnement Parmois Marketing & Communicatie

De marketing werkzaamheden die ik bijvoorbeeld voor je uit kan voeren

 • Strategisch marketing en communicatie advies

 • Schrijven van een marketing plan en opstellen van planning

 • Copywriting

 • Content marketing en management (blogs, social media)

 • WordPress website maken en bijhouden

 • SEO (analyse, SEO copy writing)

 • PR (persberichten, woordvoering, crisiscommunicatie)

 • Vervaardigen van diverse communicatiemiddelen (flyers, uitnodigingen, nieuwsbrieven, advertenties)

Staat jouw gewenste activiteit er niet bij? Check het dan gerust even bij me!

 
 

Hoe werkt zo'n marketing abonnement dan precies?

Welk marketing abonnement je ook kiest, we beginnen met een fysieke, telefonische of Skype kennismaking van ongeveer een uur en ik zal je heel veel vragen stellen. Bijvoorbeeld: wie ben je als ondernemer en belangrijk, wie ben je niet? Welke producten of diensten verkoop je, hoe, aan wie, tegen welke prijs? Wat is de ‘tone of voice’ die bij jou past, heb je een huisstijl enzovoorts enzovoorts.

We nemen samen door waar of bij welke werkzaamheden jouw behoeften liggen. Ik kan niet alles tegelijk voor je oppakken, want ik lever graag kwaliteit, daarom zal ik je adviseren waar de prioriteiten liggen.

Andere diensten van Parmois

Het kan natuurlijk zijn dat je tijdelijk een marketingklus te klaren hebt en dat je wel wat extra handen kunt gebruiken. Of jouw Marketing Manager gaat met zwangerschapsverlof, maar het werk moet wel gewoon door. Dan kun je Parmois ook inhuren voor jouw (interim) marketingproject.

Ga je liever zelf aan de slag met jouw marketing? Dat kan natuurlijk altijd! Maar vind je het fijn om soms te sparren met een marketeer, een idee kritisch te laten bekijken door een expert of heb je moeite met een paar strategische marketing vraagstukken? You can always Pick my brain!

Wil jij jouw marketingkennis vergroten en zelf actie-voor-actie ermee aan de slag? Bekijk dan de marketing modules van Parmois.

 

Anouk In 't Veld-MuntendamCommercial Manager Pullman Eindhoven Cocagne
Lees verder
Marja is een van die zelfstandige professionals waar je trots op bent in je netwerk te hebben. Haar jarenlange kennis & ervaring is een sterke combinatie van een enorme expertise in ervaringsmarketing, social media, online campagnes en communicatie. Bijzonder prettig is ook dat zij gestructureerd & georganiseerd is, makkelijk benaderbaar, open en bereid haar visie en kennis te delen. De afgelopen perioden heeft Marja ons geholpen diverse succesvolle campagnes en activiteiten op te zetten.
Maurice HoogendoornEigenaar Forward Business Coaching
Lees verder
Marja is een betrokken en professionele marketeer. Ze komt steeds weer met verrassende ideeën, zit kort op de bal en werkt snel. Persoonlijk vind ik het fijn om iets uit handen te geven, waarvan ik weet dat het ook kwalitatief wordt uitgevoerd. Dat is bij Marja 100% het geval.
Marjoleine HogeveenEigenaresse Huidinstituut Pedimentis-Beauté
Lees verder
Ik vind het heel fijn dat Marja al het marketing werk voor Pedimentis-Beauté uit handen neemt. Het geeft mij een heel gerust gevoel dat ik weet dat het goed gedaan wordt. Ik ervaar onze samenwerking als zeer prettig en vind dat Marja zich goed in kan leven.
Albert KreeftOprichter IFHG | Mede-oprichter Excite Hotels | Partner Hierbas de las Dunas
Lees verder
Werken met Marja is een ervaring die zowel uitdagend als verfrissend werkt voor ons. Naar mijn mening, is Marja één van de weinigen die zowel een oog heeft voor het detail, maar ook commercieel is. Ze probeert voortdurend om het meeste uit de marketing- en sales-activiteiten voor haar klanten te krijgen. Marja is een oprecht, eerlijk en gepassioneerd persoon, ik vind het heel fijn om met haar samen te werken!
Renée Cohen@Commercieel directeur Stromma Nederland
Lees verder
In de afgelopen jaren heb ik zeer prettig met Marja samengewerkt. Ik heb haar leren kennen als een pragmatisch marketeer die op creatieve wijze diverse on- en offlineoplossingen weet te vinden. Een harde werker en een hele fijne collega.
Previous
Next

Deze klanten gingen je al voor:

Hou jij van (content)marketing? Lees dan door!

Schrijf je dan nu in voor mijn lijst, dan hou ik je op de hoogte over mijn ‘3 maanden marketing zonder social media’-experiment en deel ik mijn (content)marketing kennis en ervaring met je.

Bonus: je ontvangt óók een cadeautje van me in jouw inbox: de ‘ultieme marketing checklist’.

Ik wil marketing leuker, makkelijker én effectiever maken voor eigenaren van dienstverlenende eenmanszaken.

Tot snel,

Marja

PS Ik hou niet van spammen en deel jouw gegevens niet.

Wil je weten hoe we omgaan met jouw gegevens? Je leest het in ons privacybeleid.