Marketing projecten Parmois Marketing & Communicatie

(Interim) marketing projecten

Parmois kan ook ingehuurd worden voor korte of interim marketing projecten.

Bijvoorbeeld als tijdelijke vervanging voor je Marketing Manager, omdat ze met zwangerschapsverlof gaat. Of wanneer jouw Communicatie medewerker er voorlopig niet is in verband met ziekte. Misschien heb je wel een nieuw product dat je wilt lanceren… of kun je simpelweg tijdelijk wel wat extra handjes gebruiken.

Strategisch marketing communicatie advies | marketingplan proces | coaching van een marketing afdeling of medewerker

Bloggen om het bloggen
Marketing projecten

Kies je voor Parmois, dan kies je voor:

  • een marketing communicatie professional met ruim 20 jaar offline en online ervaring,
  • met een focus op toerisme, hospitality en lifestyle,
  • die strategisch, commercieel en operationeel is en
  • een hands-on mentaliteit heeft.

Meer details weten? Bekijk dan mijn CV of LinkedIn profiel.

 
Marketing projecten

Structurele ondersteuning nodig?

Natuurlijk kun je besluiten om op uurbasis met Parmois te werken. Maar mocht je een structurele behoefte hebben aan marketing, bekijk dan ook de drie verschillende marketing abonnementen.

Je kunt kiezen uit 5, 10 of 15 uur per maand. Geen financiële verrassingen door een maandelijkse investering van een vast bedrag.

Wat anderen over mij zeggen...

Werken met Marja is een ervaring die zowel uitdagend als verfrissend werkt voor ons. Naar mijn mening, is Marja één van de weinigen die zowel een oog heeft voor het detail, maar ook commercieel is. Ze probeert voortdurend om het meeste uit de marketing- en sales-activiteiten voor haar klanten te krijgen. Marja is een oprecht, eerlijk en gepassioneerd persoon, ik vind het heel fijn om met haar samen te werken!
Albert Kreeft
iForHospitality & Hierbas de las Dunas
Ik vind het heel fijn dat Marja al het marketing werk voor Pedimentis-Beauté uit handen neemt. Het geeft mij een heel gerust gevoel dat ik weet dat het goed gedaan wordt. Ik ervaar onze samenwerking als zeer prettig en vind dat Marja zich goed in kan leven.
Marjoleine Hogeveen
Pedimentis-Beauté
Marja weet met haar communicatietalent en positieve instelling (anderen) te motiveren, verbinden en houdt ervan te innoveren. Ze weet in haar communicatie altijd gelijk de goede tone of voice te vinden. Ze is zowel praktisch, strategisch als planmatig ingesteld en ze is gericht op resultaat. Marja is op haar best als ze aan projecten met een kop en staart werkt, waar ze haar creativiteit kan gebruiken. Haar brede vakkennis, instelling en persoonlijkheid maakten haar tot een waardevol persoon in mijn directie team.
Caro van Eekelen
AccorHotels
Marja is een expert op Marketing & Communicatie gebied. In haar functie als Marketing Manager voor Club Med was zij verantwoordelijk voor de volledige reclame- en promotie activiteiten van het, van origine, Franse merk op de Nederlandse markt. Naast een brede kennis op het gebied van offline en online marketing, beschikt Marja ook over een groot netwerk en een uitgebreide talenkennis (o.a. Engels, Frans en Duits). Marja is een zeer prettig persoon om mee samen te werken waarbij oplossingsgerichtheid altijd haar uitgangspositie is.
Nico Bleichtodt
Holland America
Marja is een van die zelfstandige professionals waar je trots op bent in je netwerk te hebben. Haar jarenlange kennis & ervaring is een sterke combinatie van een enorme expertise in ervaringsmarketing, social media, online campagnes en communicatie. Bijzonder prettig is ook dat zij gestructureerd & georganiseerd is, makkelijk benaderbaar, open en bereid haar visie en kennis te delen. De afgelopen perioden heeft Marja ons geholpen diverse succesvolle campagnes en activiteiten op te zetten.
Anouk In 't Veld-Muntendam
Pullman Eindhoven Cocagne
Marja is een betrokken en professionele marketeer. Ze komt steeds weer met verrassende ideeën, zit kort op de bal en werkt snel. Persoonlijk vind ik het fijn om iets uit handen te geven, waarvan ik weet dat het ook kwalitatief wordt uitgevoerd. Dat is bij Marja 100% het geval.
Maurice Hoogendoorn
Forward Business Coaching
In de afgelopen jaren heb ik zeer prettig met Marja samengewerkt. Ik heb haar leren kennen als een pragmatisch marketeer die op creatieve wijze diverse on- en offlineoplossingen weet te vinden. Een harde werker en een hele fijne collega.
Hou jij van (content)marketing? Lees dan door!

Schrijf je dan nu in voor mijn lijst, dan hou ik je op de hoogte over mijn ‘3 maanden marketing zonder social media’-experiment en deel ik mijn (content)marketing kennis en ervaring met je.

Bonus: je ontvangt óók een cadeautje van me in jouw inbox: de ‘ultieme marketing checklist’.

Ik wil marketing leuker, makkelijker én effectiever maken voor eigenaren van dienstverlenende eenmanszaken.

Tot snel,

Marja

PS Ik hou niet van spammen en deel jouw gegevens niet.

Wil je weten hoe we omgaan met jouw gegevens? Je leest het in ons privacybeleid.