AVG 25 mei komt eraan

AVG | 25 mei komt eraan

Iedereen heeft er vast al wel van gehoord: De AVG – Algemene Verordening Gegevensbescherming – komt er aan. 25 Mei aanstaande is het zover: een strengere Europese regelgeving om de persoonlijke gegevens van consumenten beter te beschermen.

Er is zo ontzettend informatie online te vinden over deze nieuwe wet dat het duizelt. Aan welke voorwaarden moet je voldoen, want ieder bedrijf verzamelt immers gegevens. Hieronder vind je een samenvatting van de belangrijkste zaken.

Ik pretendeer niet dat je dan alle AVG ins & outs weet, maar in ieder geval kun je de kernpunten er in terug vinden. Heb je behoefte aan alle details, kijk dan op de site van de Autoriteit Persoonsgegevens. Kun je wel wat hulp gebruiken bij het voorbereiden op de AVG? Roep dan de hulp in van een specialist!

Het is belangrijk dat je je zaakjes op orde hebt. Dat is het nu natuurlijk al, maar vanaf 25 mei riskeer je een boete die er niet om liegt. Loopt het zo’n vaart? Geen idee, ik heb geen glazen bol, maar waarom zou je het risico lopen als je het kunt vermijden…

AVG Blog Maart 2018

Succes met het nemen van de juiste stappen!

Vorig bericht
SEO | Spontaniteit, energie en optimisme
Next Post
Bloggen om het bloggen